Προφυλακιστέοι και οι συγκατηγορούμενοι του Λαυρεντιάδη - iefimerida.gr

Προφυλακιστέοι και οι συγκατηγορούμενοι του Λαυρεντιάδη

Προφυλακιστέοι και οι συγκατηγορούμενοι του Λαυρεντιάδη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δρόμο του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη θα ακολουθήσουν τα τρία πρώην στελέχη της Proton Bank, που είναι συγκατηγορούμενοι του επιχειρηματία για την υπόθεση των δανείων που χορήγησε η τράπεζα σε εταιρείες συμφερόντων του βασικού κατηγορουμένου.

Έπειτα από τις πολύωρες απολογίες τους ενώπιον της β' ειδικής ανακρίτριας Ιωάννα Χατζάκη, οι κ. Τρύφωνας Κολλίντζας, Αντώνης Αθανάσογλου και Δημήτρης Σαραμαντής κρίθηκαν, με σύμφωνη γνώμη και του εισαγγελέα, προφυλακιστέοι.

Τα τρία άλλοτε στελέχη στη διοίκηση της τράπεζας αρνούνται, σύμφωνα με πληροφορίες, όσα τους αποδίδονται, δηλώνουν «παραπλανημένοι» από τον Λαυρεντιάδη και υποστηρίζουν ότι δεν είχαν γνώση των ενεργειών του επιχειρηματία και κυρίως για τη διασύνδεσή του με τις εταιρείες που χρηματοδότησε η τράπεζα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ