Ο Νοστράδαμος, το Τέλος του Κόσμου και ο τραγουδιστής Psy [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Νοστράδαμος, το Τέλος του Κόσμου και ο τραγουδιστής Psy [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eνα τρίλεπτο βιντεάκι που δείχνει ότι υπάρχει σχέση ανάμεσα στις προφητείες του Νοστράδαμου, το Τέλος του Κόσμου στις 21 Δεκεμβρίου, την Κορέα και τον κορεάτη τραγουδιστή Psy, γνωστό για το Gangnam Style κάνει το γύρο του πλανήτη διαδικτυακά.

Ο Νοστράδαμος, ένας γάλλος γιατρός και αστρολόγος του 16ου αιώνα, διάσημος για τις προφητείες του, είχε πει ότι «το τέλος του κόσμου θα έρθει ένα ήρεμο πρωινό, σε ένα άλογο που χορεύει όταν ο αριθμός των κύκλων φτάσει τους εννέα».

Το βιντεάκι που παρακολουθούμε και δημιουργήθηκε στα αγγλικά από γάλλους δημιουργούς δικαωμωδεί την υστερία με το Τέλος του Κόσμου αλλά έχει κάνει ήδη παγκοσμίως το γύρο του κόσμου. Αναφέρει ότι υπάρχει σχέση ανάμεσα στην προφητεία του Νοστράδαμου και τον κορεάτη τραγουδιστή Psy. Η Κορέα αποκαλείται «Χώρα του ήρεμου πρωινού» και το άλογο που χορεύει το Τέλος του Κόσμου είναι αυτό πάνω στο οποίο κάνει τα χορευτικά του ο διάσημος κορεάτης τραγουδιστής Psy και το οποίο έχουν ήδη παρακολουθήσει πάνω από 972 εκατομμύρια άτομα.

Οσο για τους κύκλους που θα φτάσουν τους εννέα πρόκειται για τον αριθμό των μηδενικών που περιλαμβάνονται στον αριθμό 1.000.000.000. To διάσημο Gangman style βίντεο κλιπ του Psy θα φτάσει τα 1 εκατ. κλικ στις ...21 Δεκεμβρίου, ημέρα κατά την οποία θα φτάσει και το Τέλος του Κόσμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ