Kουράκος: Ο Καμμένος θα γίνει καβάτζα του ΣΥΡΙΖΑ

Συνεχίζεται ο πόλεμος μεταξύ του Πάνου Καμμένου και των στελεχών που αποχώρησαν από τους Ανεξάρτητους Ελληνες. Ο παραιτηθείς βουλευτής Γιάννης Κουράκος επέμεινε σήμερα ότι πίσω από τη χρηματοδότηση του κόμματος βρίσκεται ο Γιώργος Βουλγαράκης.

Ο κ. Κουράκος απαντώντας στις κατηγορίες του Πάνου Καμμένου ότι οι παραιτηθέντες βουλευτές του είναι «καβάτζα για τη ΝΔ» δήλωσε στον Σκάι: «Ο Καμμένος θα γίνει καβάτζα του ΣΥΡΙΖΑ όχι εμείς της ΝΔ» απάντησε.

Ο κ. Κουράκος επέμεινε ότι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έχει κρυφή ατζέντα και ότι στην τηλεφωνική συνομιλία που αναφέρει πως είχαν την περασμένη εβδομάδα με τον κ. Βουλγαράκη ο πρώην υπουργός τού δήλωσε ότι «στηρίζει τους ΑΝΕΛ».

Ο κ. Κουράκης τόνισε μάλιστα ότι δεν θέλει να αποκαλύψει αυτή την ώρα όλα όσα του είπε ο πρώην υπουργός, δεσμεύτηκε όμως ότι θα προβεί στην άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου προκαλώντας τον κ. Καμμένο να πράξει το ίδιο.

«Ο κ. Καμμένος έχει κρυφή ατζέντα με το ΣΥΡΙΖΑ και το δολάριο. Δεν μπορούν να υπάρχουν σκιές και να κρύβονται πρόσωπα πίσω από τον πρόεδρο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Ο Βουλγαράκης με πήρε τηλέφωνο, είχα να συνομιλήσω μαζί του πάνω από 10 χρόνια, μου λεει «τώρα που βρήκαμε λεφτά εσείς πάτε να το διαλύσετε;» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κουράκος.

«Αιφνιδιάστηκα για το ενδιαφέρον του Γιώργου του Βουλγαράκη για τους ΑΝΕΛ. Ξέρω ότι πήρε τηλέφωνο και τον κ. Ζώη και ξέρω ότι αυτά που συζητήσαμε ο κ. Βουλγαράκης τα μετέφερε και στον κ. Καμμένο. Γιατί ο κ. Καμμένος δεν κάνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου; Εγώ και ο κ. Ζώης δεχόμαστε την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, ας αναλάβουν βουλευτές που είναι δικηγόροι της ΑΝΕΛ την άρση αυτή τι έχουμε να κρύψουμε;» πρόσθεσε ο βουλευτής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ