Η Jennifer Hudson προς αναζήτηση εκδότη - iefimerida.gr

Η Jennifer Hudson προς αναζήτηση εκδότη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι γνωστό πως η 29χρονη σταρ της ταινίας Dreamgirls άλλαξε την εμφάνιση της ριζικά. Έχασε γύρω στα 40 κιλά σε 4 χρόνια και έγραψε ένα βιβλίο που δίνει συμβουλές πως τα κατάφερε. Δεν μπορεί όμως να βρει εκδότη γιατί πουλάει τα δικαιώματα ακριβά και επειδή από ότι φαίνεται προτιμούν να γράψει για την τραγική ζωή της.

Το Οκτώβριο του 2008 σοκαρίστηκε όλος ο κόσμος όταν ο κουμπάρος της σκότωσε εν ψυχρώ την μητέρα της, τον μεγαλύτερο αδερφό της και τον 7χρονο ανιψιό της. Ο ίδιος δήλωσε αθώος. Η Hudson όμως αρνείται πεισματικά να μιλήσει για την υπόθεση ακόμη και τώρα. Το μόνο σχόλιο που έχει κάνει ήταν στην Όπρα όταν την έπιασαν τα δάκρυα και είπε απλά ότι: «η μητέρα μου θα μου έλεγε τώρα: “γιατί πάντα σε πιάνουν τα κλάματα; Σταμάτα. Πρέπει να μην το βάζεις κάτω.”

Σύμφωνα με μια πηγή ήταν σε συζητήσεις με έναν γνωστό δημοσιογράφο για να γράψει την προσωπική της μαρτυρία για τους φόνους αλλά τελευταία στιγμή το μετάνιωσε επειδή θεωρεί ότι είναι ακόμη πολύ νωρίς να μιλήσει γι’ αυτό.

Αν και το βιβλίο για την δίαιτα της δεν είναι κακό, ένας εκδότης δήλωσε ότι: «όταν ξοδεύεις πολλά λεφτά για μια συμφωνία, σαφώς θέλεις να πουλήσει το βιβλίο. Με καθόλου αναφορές στην οικογένεια της, δεν πιστέψαμε ότι αξίζει τα λεφτά του.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βιβλίο Ζωή κιλά αδυνάτισμα jennifer hudson
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ