Βενιζέλος: Να σταματήσουν κάποιοι να κάνουν αντιπερισπασμό στο ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Να σταματήσουν κάποιοι να κάνουν αντιπερισπασμό στο ΠΑΣΟΚ

Βενιζέλος: Να σταματήσουν κάποιοι να κάνουν αντιπερισπασμό στο ΠΑΣΟΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαφείς αιχμές κατά του Ανδρέα Λοβέρδου άφησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε σήμερα.

Ο κ. Βενιζέλος είπε πως καλά θα κάνουν κάποιοι να αφήσουν το ΠΑΣΟΚ να επιτελέσει το θεσμικό ρόλο του και σχολίασε πως αν υπάρχει κάθε ημέρα αντιπερισπασμός δεν θα μπορεί να γίνει αυτό.

Και ουσιαστικά φωτογραφίζοντας ουσιαστικά των Ανδρέα Λοβέρδο είπε «και αν κάποιοι νομίζουν πως είναι στο επίκεντρο της κοινωνίας και ότι η κοινωνία παρακολουθεί το δικού τους βηματισμό κάνουν λάθος».

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την παρουσία του βουλευτή Χρήστου Αηδόνη σε πολιτική ομιλία του Ανδρέα Λοβέρδου υποστήριξε πως θα πρέπει να αποφασίσει ο βουλευτής τι θέλει να κάνει. Προφανώς θα υπάρξει επικοινωνία με τον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας Γιάννη Μανιάτη για να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του.

Ο κ. Βενιζέλος παρουσίασε την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για την εκπαίδευση με επίκεντρο το τεχνολογικό Λύκειο και πρότεινε σχέδιο υποτροφιών εκπαιδευτικής αλληλεγγύης, για τριτοβάθμια εκπαίδευση ύψους 500 ευρώ, δηλαδή 6000 ευρώ το χρόνο για 1000 υποτροφίες. Παράλληλα προτείνεται επίσης την εισαγωγή χωρίς εξετάσεις σε τμήματα που δεν έχουν ζήτηση, μόνο με το απολυτήριο λυκείου.

Τέλος αναφερόμενος στο ειδικό τέλος ακινήτων ο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε την άποψη πως έχει γίνει αντιληπτό ότι είναι μια βαριά επιβάρυνση αλλά μικρή σε σχέση με το συνολικό πακέτο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ