Σε ποιάς στάρλετ το διαμέρισμα πέρασε το βράδυ ο Ντι Κάπριο; [εικόνες] - iefimerida.gr

Σε ποιάς στάρλετ το διαμέρισμα πέρασε το βράδυ ο Ντι Κάπριο; [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δυο μήνες μετά μετά τον χωρισμό του με το μοντέλο της Victoria's Secret Έριν Χέθερτον, η ερωτική ζωή του Λεονάρντο Ντι Κάπριο γίνεται και πάλι πρωτοσέλιδο με την New York Post να αποκαλύπτει ότι πέρασε το βράδυ με την Μάργκοτ Ρόμπι, συμπρωταγωνίστριά του στο The Wolf Of Wall Street.

Συγκεκριμένα η εφημερίδα επιμένει ότι το ειδύλλιο -που ξεκίνησε στα γυρίσματα του The Wolf Of Wall Street, της νέας ταινιάς του ντι Κάπριο δια χειρός Μάρτιν Σκορτσέζε- έχει πλέον κορυφωθεί. Ενώ πηγή από το περιβάλλον του σταρ να επισημαίνει ότι «υπάρχει πολύ δυνατή χημεία ανάμεσά τους».

Σε ποιάς στάρλετ το διαμέρισμα πέρασε το βράδυ ο Ντι Κάπριο; [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Η 22χρονη Αυστραλέζα, που στην ταινία παίζει το αντικείμενο του πόθου του Λεονάρντο, είναι γνωστή στο ευρύ κοινό από την συμμετοχή της στην Αυστραλέζικη σαπουνόπερα Neighbours, καθώς επίσης και από το περασμά της ως αεροσυνοδός στην τηλεοπτική σειρά Pan Am που κόπηκε μετά από μερικά επεισόδια.

Σε ποιάς στάρλετ το διαμέρισμα πέρασε το βράδυ ο Ντι Κάπριο; [εικόνες]  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ