Δεν μετανιώνουν που επέλεξαν το Κονέκτικατ οι Βρετανοί γονείς 6χρονου θύματος του μακελειού - iefimerida.gr

Δεν μετανιώνουν που επέλεξαν το Κονέκτικατ οι Βρετανοί γονείς 6χρονου θύματος του μακελειού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρά τον αβάσταχτο πόνο τους εξαιτίας του χαμού του εξάχρονου γιου τους στο μακελειό του Κονέκτικατ, «δεν θα μετάνιωναν ποτέ για την απόφασή τους να αφήσουν τη Βρετανία για μία νέα ζωή στο Κονέκτικατ» δηλώνουν οι γονείς του.

Ο εξάχρονος Ντίλαν Χόκλεϊ ήταν ένα από τα 20 παιδιά που έπεσαν νεκρά στο δημοτικό σχολείο του Σάντι Χουκ. Ο μεγαλύτερος κατά δύο χρόνια αδελφός του, ο οποίος βρισκόταν στο ίδιο σχολείο, επιβίωσε.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουν το πώς αισθανόμαστε», δηλώνουν οι Ίαν και Νικόλ Χόκλεϊ και προσθέτουν: «Δεν θα σταματήσουμε ποτέ να είμαστε τετραμελής οικογένεια. Μπορεί ο Ντίλαν να μη βρίσκεται πια μαζί μας, αλλά θα ζει για πάντα στις καρδιές μας».

Οι Βρετανοί γονείς του άτυχου παιδιού απέτισαν φόρο τιμής και στο διδασκαλικό προσωπικό που έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να προστατεύσει τα παιδιά, λέγοντας πως τους παρηγορεί το γεγονός ότι ο Ντίλαν δεν ήταν μόνος όταν άφηνε την τελευταία του πνοή.

Η οικογένεια μετακόμισε τον Ιανουάριο του 2011 στο Νιούταουν του Κονέκτικατ και ζούσε στον ίδιο δρόμο με το δολοφόνο του παιδιού τους, Άνταμ Λάνζα.

Σε δήλωσή τους αναφέρουν ότι είχαν ειδικά επιλέξει τη μικρή πόλη του Νιούταουν εξαιτίας των καλών σχολείων της και της ενδυναμωμένης κοινότητάς της: «Δεν μετανιώνουμε ούτε πρόκειται να ποτέ να μετανιώσουμε για την επιλογή μας. Τα αγόρια μας εδώ μεγάλωσαν και η οικογενειακή ευτυχία μας έχει υπάρξει ανεξάντλητη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ