Ο Μπαλοτέλι δεν πήγε στην γέννα της κόρης του-Είχε πάρει «delivery» καλλονή από το Βέλγιο - iefimerida.gr

Ο Μπαλοτέλι δεν πήγε στην γέννα της κόρης του-Είχε πάρει «delivery» καλλονή από το Βέλγιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πατρικό φίλτρο δεν μοιάζει να είναι ιδιαίτερα δυνατό στον Μάριο Μπαλοτέλι καθώς προτίμησε να περάσει την νύχτα που γεννήθηκε η κόρη του με την 22χρονη Φάνι Ρόμπερτ Νεγκουέσα, την Βελγίδα τραγουδίστρια στην οποία έκανε δώρο τα αεροπορικά εισιτήρια για να έρθει να τον δει.

«Ο Μάριο δεν είναι εδώ. Ποιά είμαι εγώ; Η φιλενάδα». Αυτό απάντησε η ελαφρώς ντυμένη Φάνι στον δημοσιογράφο της βρετανικής εφημερίδας Sun που πέρασε από το σπίτι του Μπαλοτέλι στο Μάντσεστερ προκειμένου να του ευχηθεί συγχαρητήρια για τη γέννηση της κόρης του.

Ο Μπαλοτέλι δεν πήγε στην γέννα της κόρης του-Είχε πάρει «delivery» καλλονή από το Βέλγιο  | iefimerida.gr 0

Οι δυο τους είχαν περάσει ολόκληρο το προηγούμενο βράδι διασκεδάζοντας ξέφρενα στο Zouk Bar & Grill, την ίδια ώρα που στο Μιλάνο η Ραφαέλα Φίκο έφερνε στον κόσμο το πρώτο παιδί του

Η 22χρονη Βελγίδα -που μένει μόνιμα στο Παρίσι- περιγράφει τον εαυτό της ως τραγουδίστρια, μοντέλο, παρουσιάστρια και «γενικά καλλιτέχνη» και αισθάνεται πολύ περήφανη να τουιτάρει φωτογραφίες της στις οποιές είναι ξαπλωμένη πάνω στην Bentley του Σούπερ Μάριο.

Ο Μπαλοτέλι δεν πήγε στην γέννα της κόρης του-Είχε πάρει «delivery» καλλονή από το Βέλγιο  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ