«Ο Μπερλουσκόνι επιστρέφει! Θέε μου βοηθησέ μας» είπε ο Μπενίνι - iefimerida.gr

«Ο Μπερλουσκόνι επιστρέφει! Θέε μου βοηθησέ μας» είπε ο Μπενίνι

«Ο Μπερλουσκόνι επιστρέφει! Θέε μου βοηθησέ μας» είπε ο Μπενίνι σε τηλεοπτική εκ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το μοναδικό καυστικό του χιούμορ, ο Ιταλός σκηνοθέτης και βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Ρομπέρτο Μπενίνι, σατίρισε τις προθέσεις του Σίλβιο Μπερλουσκόνι να θέσει υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές, λέγοντας μάλιστα ότι αυτό είναι χειρότερο νέο κι από την συντέλεια του κόσμου

Μιλώντας κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής έκανε ένα απίστευτο one man show, ενθουσιάζοντας το κοινό με το ταλέντο και το χιούμορ του.

«Επιστρέφει. Θεέ μου βοήθησε μας!» αναφώνησε και συνέχισε: «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Αυτό μας έλειπε! Είναι όπως στις ταινίες τρόμου: όταν όλα μοιάζουν ήρεμα εμφανίζεται καρχαρίας, η μούμια, ο Γκοτζίλα!»

Δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί στα σκάνδαλα του Μπερλουσκόνι: «Δεν έχει τίποτε να χάσει, τα έχει κάνει όλα - όργια, δικηγόρους, ανήλικες. Κοιτάει να περάσει καλά!», ενώ κάλεσε και τον πρωθυπουργό της Ιταλίας Μάριο Μόντι να συμμετάσχει στην εκπομπή και να ανακοινώσει έστω και ψέματα πως θα είναι υποψήφιος στις εκλογές, μόνο και μόνο για να κλείσει το δρόμο στον Μπερλουσκόνι.

Ο Μπερλουσκόνι, τρεις φορές πρωθυπουργός, έχει δηλώσει πως είναι έτοιμος να αποσυρθεί αν ο ο Μάριο Μόντι είναι υποψήφιος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, πιθανόν τον Φεβρουάριο. Παράλληλα, ο Μόντι εξετάζει το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος, αλλά ακόμα δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την απόφασή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ