Μαζικές εκκαθαρίσεις στο ρόστερ του Παναθηναϊκού θα κάνει ο Αλαφούζος - iefimerida.gr

Μαζικές εκκαθαρίσεις στο ρόστερ του Παναθηναϊκού θα κάνει ο Αλαφούζος

Εκκαθαρίσεις στο ρόστερ του Παναθηναϊκού θα κάνει ο Αλαφούζος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να προχωρήσει σε μαζικές εκκαθαρίσεις στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, με επτά ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου από την Παιανία.

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ στην συνάντηση που είχε την Δευτέρα με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα, ανακοίνωσε στον Αργεντινό τεχνικό τις αποφάσεις του για τις απομακρύνσεις από την ομάδα. Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ τόνισε πως θέλει να ανανεώσει την ομάδα σε πρόσωπα και νοοτροπία και να επικεντρωθεί σε παίκτες από την ακαδημία.

Σύμφωνα με την «SportDay», στη «μαύρη» λίστα βρίσκονται οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Λουκάς Βύντρα, Νίκος Σπυρόπουλος, Μπρούνο Φορναρόλι, Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, Σεμπάστιαν Λέτο και ο Αντώνης Πετρόπουλος, το συμβόλαιο του οποίου λήγει στο τέλος του 2012. Η απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να προχωρήσει σε εκκαθαρίσεις στο ρόστερ έχουν προκαλέσει αναστάτωση στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού και μόνο εύκολο δεν θα είναι να δεχτούν οι παίκτες να λύσουν τα συμβόλαιά τους στα μέσα της χρονιάς.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ