Απίστευτο - 6χρονη γλίτωσε από το μακελειό στο Κονέκτικατ παριστάνοντας τη νεκρή - iefimerida.gr

Απίστευτο - 6χρονη γλίτωσε από το μακελειό στο Κονέκτικατ παριστάνοντας τη νεκρή

Πως ένα κοριτσάκι 6
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιδεικνύοντας μοναδική για την ηλικία της ψυχραιμία, ένα 6χρονο κορίτσι κατάφερε να γλιτώσει από τα πυρά του Ανταμ Λάντζα, παριστάνοντας τη νεκρή. Ετσι ήταν η μόνη που γλίτωσε από τις δύο τάξεις με τα μικρά παιδιά που αποδεκάτισε ο μακελάρης του Κονέκτικατ.

Σύμφωνα με τον ιερέα Τζιμ Σόλομον, στον οποίο κατέφυγε σε κατάσταση σοκ η μητέρα του κοριτσιού και του εξομολογήθηκε το περιστατικό, το 6χρονο κορίτσι, όταν ο Ανταμ Λάντζα άρχισε να πυροβολεί, κρύφτηκε κάτω από τα πτώματα των συμμαθητών της.

Στη συνέχεια και αφού ο μακελάρης αποχώρησε από την τάξη της, έχοντας σκοτώσει όλους τους συμμαθητές της, η μικρή μαθήτρια βγήκε έξω από το σχολείο τρέχοντας. Μάλιστα, ήταν το πρώτο παιδί που βγήκε έξω από το σχολείο μετά την αιματοχυσία.

Όταν έφτασε στο σημείο η μητέρα της, η μικρή που ήταν σε κατάσταση σοκ, της είπε: «Μαμά, είμαι καλά, αλλά όλοι οι φίλοι μου είναι νεκροί!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ