Η Σαρλίζ Θερόν προσπαθεί να κρύψει τα γκρίζα μαλλιά της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Σαρλίζ Θερόν προσπαθεί να κρύψει τα γκρίζα μαλλιά της [εικόνες]

Η Σαρλίζ Θερόν προσπαθεί να κρύψει τα γκρίζα μαλλιά της [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γνωστές ηθοποιοί όπως η Νάταλι Πόρτμαν, η Ντέμι Μουρ και η Αν Χαθαγουεϊ έχουν κατακαιρούς θυσιάσει τα πανέμορφα μακριά μαλλιά τους για κάποιο ρόλο τους σε μια ταινία. Ωστόσο η Σαρλίζ Θερόν δε δείχνει το ίδιο γοητευτική με κοντό λουκ και σ'αυτό μάλλον οφείλεται το ελαφρώς γκριζαρισμενο μαλλί της που προσπαθεί επιμελώς να κρύψει.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός συνελήφθη την Τετάρτη, ενώ πήγαινε σε μάθημα γιόγκα και μόλις αντιλήφθηκε τον φωτογραφικό φακό, έκρυψε το κεφάλι της με την κουκούλα του φούτερ, κρύβοντας τα μαλλιά της (και το οπτικό της πεδίο).

Η Σαρλίζ έκοψε το μακρύ μαλλί της αυτό το μήνα για τις ανάγκες του ρόλου της, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να προσαρμοστεί στην αγορίστικη εμφάνιση ακόμα, ωστόσο είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με τον ρόλο της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ