Ελέφαντες πίνουν... βότκα για να αντέξουν το πολικό κρύο της Σιβηρίας - iefimerida.gr

Ελέφαντες πίνουν... βότκα για να αντέξουν το πολικό κρύο της Σιβηρίας

Ελέφαντες πίνουν... βότκα για να αντέξουν το πολικό κρύο της Σιβηρίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτεθειμένοι στο πολικό κρύο της Σιβηρίας βρέθηκαν δύο ελέφαντες τσίρκου, όταν το καταφύγιο που τους φιλοξενούσε σε ιδανικές θερμοκρασίες έπιασε φωτιά και οι υπεύθυνοι αναγκάστηκαν να βγάλουν τα ζώα έξω στους -40 βαθμούς Κελσίου και να τα ποτίσουν με βότκα προκειμένου να τα κρατήσουν ζεστά και να μην πεθάνουν.

Σύμφωνα με το BBC, το κινούμενο καταφύγιο του Πολωνικού τσίρκου που φιλοξενούσε τους ελέφαντες, βρισκόταν στην περιοχή Novosibirsk όταν τυλίχτηκε στις φλόγες, αναγκάζοντας τους υπεύθυνους του τσίρκου να βγάλουν έξω τα ζώα.

Οι δύο ελέφαντες, ηλικίας 45 και 48 ετών, υπέστησαν σοβαρά κρυοπαγήματα και κινδύνευαν να πεθάνουν καθότι είναι ζώα θερμού κλίματος και το θερμόμετρο έξω έδειχνε -40 βαθμούς Κελσίου. Έτσι προκειμένου να επιβιώσουν, οι αρχές ανακάτεψαν δύο μπουκάλια βότκα μέσα σε ζεστό νερό και τα έδωσαν στα ζώα για να τα ζεστάνουν και προς το παρόν φιλοξενούνται σε ένα τοπικό σχολείο μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές στο καταφύγιό τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ