Τηλεόραση 60 ιντσών Ultra HD θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο - iefimerida.gr

Τηλεόραση 60 ιντσών Ultra HD θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο

Τηλεόραση 60 ιντσών Ultra HD θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία νέα τηλεόραση έρχεται να φέρει την επανάσταση στην κατ' οίκον διασκέδαση. Με οθόνη 60 ιντσών και υπερβολικά υψηλή ευκρίνεια (Ultra High Definition) ανοίγει ένα καινούριο κεφάλαιο στον κόσμο της τεχνολογίας.

Η Purios της Sharp θα κυκλοφορήσει αρχικά στην αγορά της Ιαπωνίας, τον Φεβρουάριο, όπως ανακοίνωσε η εταιρία και θα εμφανίζει περισσότερα από 8 εκατομμύρια pixels σε μία οθόνη με ανάλυση 3.840 x 2.160.

Ωστόσο πέρα από την ανάλυση, εξίσου υψηλή θα είναι και η τιμή της, η οποία υπολογίζεται γύρω στα 31.000 δολάρια, ενώ η παραγωγή της θα γίνεται μόνο έπειτα από παραγγελία.

Η Sharp ωστόσο δικιολογεί το κόστος τονίζοντας ότι η τηλεόραση της έχει «ανώτερη εικόνα». 'Οπως αναφέρει εκπρόσωπος της εταιρίας στην Wall Street Journal: «μπορεί να υπάρχουν και άλλες παρόμοιες τηλεοράσεις στην αγορά, αλλά η τηλεόραση μας προσφέρει εικόνες που είναι τόσο ρεαλιστικές ώστε οι θεατές να αισθάνονται σαν να αντιμετώπιζαν τη σκηνή στην πραγματική ζωή.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ