Η Δούκισσα Νομικού σε «λιμουζίνα» σκηνοθέτη σε πάρκινγκ της Εθνικής οδού [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Δούκισσα Νομικού σε «λιμουζίνα» σκηνοθέτη σε πάρκινγκ της Εθνικής οδού [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξημερώματα Σαββάτου σε ένα πάρκινγκ της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας εθεάθη η Σταρ Ελλάς Δούκισσα Νομικού να βγαίνει από μια λιμουζίνα και να χορεύει. Παρών ο σκηνοθέτης Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο ηθοποιός Νίκος Κουρής.

«Είναι νέα και όμορφη. Δεν φοβάται τίποτα. Κοιτάζει κατάματα τη ζωή και διεκδικεί αυτό που θέλει. Κάνει ένα ολόκληρο ταξίδι από τη Γαλλία στην Ελλάδα με το καινούριο της αυτοκίνητο, έχοντας παρέα τον Γερμανό φίλο της, τον Μαξ (Άντριαν Φρίλινγκ), και τον Έλληνα φίλο του Μαξ, τον Μάρκο (Νίκο Κουρή)! Κανείς από τους δυο δεν μένει ασυγκίνητος από την ομορφιά της και την αύρα που εκπέμπει. Το θέμα όμως είναι τελικά εκείνη ποιον θα επιλέξει;». Αυτό είναι ένα απόσπασμα από το κείμενο που έγραψε η Δούκισσα Νομικού για το entertv.gr σχετικά με τον ρόλο της ως Γαλλίδα Κολέτ στην νέα κωμωδία καταστάσεων του Νίκου Παναγιωτόπουλου ονόματι Λιμουζίνα.

Ο λόγος δηλαδή που βρέθηκε η πανέμορφη παρουσιάστρια το Σάββατο πρωί στην Εθνική Οδό, εκεί όπου έγιναν τα πρώτα γυρίσματα της ταινίας η οποία αποτελεί και την πρώτη της κινηματογραφική απόπειρα.

Μάλιστα η Δούκισσα προσέθεσε πως «Με ιντριγκάρει που δεν υποδύομαι τον εαυτό μου. Η Κολέτ διαθέτει κάποια στοιχεία δικά μου, αλλά και πολλά άλλα που εγώ δεν θα έκανα ποτέ».

Ενώ ταυτόχρονα πόσταρε ένα βίντεο από τα γυρίσματα που ανέβασε το flix.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ