«Λαχτάρησα μία χώρα» από το μουσικό σύνολο Ρωμιοσύνη απόψε στο Ρυθμός Stage - iefimerida.gr

«Λαχτάρησα μία χώρα» από το μουσικό σύνολο Ρωμιοσύνη απόψε στο Ρυθμός Stage

«Λαχτάρησα μία χώρα» από το μουσικό σύνολο Ρωμιοσύνη απόψε στο Ρυθμός Stage
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για μία ακόμη Δευτέρα το μουσικό σύνολο «Ρωμιοσύνη» θα βρεθεί στη σκηνή του Ρυθμός Stage για την μουσικοθεατρική παράσταση «Λαχτάρησα μία χώρα», βασισμένη σε τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη.

Μετά την μεγάλη επιτυχία της παράστασης στις 10 Δεκεμβρίου, το μουσικό σύνολο Ρωμιοσύνη θα παρουσιάσει και απόψε τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, που γράφτηκαν για το θέατρο και τον κινηματογράφο, με τη σύμπραξη ηθοποιών σε κείμενα Μποστικής γραφής, ενώ θα προβληθούν και βίντεο από το έργο και τη δράση του μεγάλου μας συνθέτη, αλλά και σκηνές από τις ταινίες.

Το μουσικό σύνολο Ρωμιοσύνη απότελείται από τους Φίλιππο Παχνιστή (πιάνο),Αντώνη Νάτσιο (κιθάρα ακουστική), Τάσο Ζάντζα (κιθάρα κλασική),Κουφαλάκο Δημήτρη (πνευστά – φυσαρμόνικες), Βασίλη Χατζάκη (τύμπανα),Λευτέρη Λαζάρου (μπουζούκι), Γιώργο Χαραλάμπη (μπουζούκι), Γιάννη Τολίο (μπουζούκι) και Τεο Λαζάρου (ηλεκτρικό μπάσο και καλλιτεχνική διεύθυνση).

Ερμηνεύουν οι Γεωργία Γρηγοριάδου, Λίλιαν Τσατσαρώνη, Σταύρος Ξένος και Νίκος Μποφίλιος. Μαζί τους οι ηθοποιοί Κέλλυ Πήλιουρα και Ελλή Κατσιναβάκη.

Είσοδος: 12€ (με μπύρα ή κρασί)
Ώρα έναρξης: 21.30
Ρυθμός Stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ