Από το ψυχιατρείο του Ευαγγελισμού θα μεταφερθεί στον Κορυδαλλό σήμερα ο Λαυρεντιάδης - iefimerida.gr

Από το ψυχιατρείο του Ευαγγελισμού θα μεταφερθεί στον Κορυδαλλό σήμερα ο Λαυρεντιάδης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο ...ψυχιατρείο του νοσοκομείου Ευαγγελισμός βρίσκεται ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, μετά από έναν γύρο σε διάφορα νοσοκομεία της Αθήνας αφού επικαλείται προβλήματα υγείας και ψυχολογικά προβλήματα.

Σήμερα ο κ. Λαυρεντιάδης βρίσκεται στην ψυχιατρική πτέρυγα του Ευαγγελισμού και αναμένεται γνωμάτευση των γιατρών πριν οδηγηθεί στον Κορυδαλλό.

Ο επιχειρηματίας, ο οποίος κατηγορείται για τέσσερα κακουργήματα, απολογήθηκε την Παρασκευή στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και επρόκειτο να μεταφερθεί στον Κορυδαλλό. Ωστόσο επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα και από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε ένας πρωτοφανής γύρος στα νοσοκομεία της Αθήνας.

Καταρχήν, το Σάββατο κρίθηκε ότι έπρεπε να μεταφερθεί σε μονάδα του νοσοκομείου ψυχικών νοσημάτων στο Δαφνί, όπου όμως δεν έγινε δεκτός.

Την ίδια ημέρα παρουσίασε καρδιαγγειακής φύσεως προβλήματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός όπου επίσης δεν έγινε δεκτός με αποτέλεσμα να επιστρέψει στη ΓΑΔΑ και από εκεί να επανέλθει στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και να μεταφερθεί στην ψυχιατρική πτέρυγα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα αναμένεται γνωμάτευση των γιατρών ώστε να μεταφερθεί εντός της ημέρας στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ