Απόπειρα αυτοκτονίας με αντικαταθλιπτικά χάπια έκανε γνωστός Έλληνας παρουσιαστής - iefimerida.gr

Απόπειρα αυτοκτονίας με αντικαταθλιπτικά χάπια έκανε γνωστός Έλληνας παρουσιαστής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση ότι γνωστός έλληνας παρουσιαστής αποπειράθηκε να δώσει τέλος στην ζωή του καταπίνοντας μεγάλη ποσότητα αντικαταθλιπτικών χαπιών στον σπίτι του στην Κηφισία.

Ο συνδυασμός της κλινικής κατάθλιψης από την οποία πάσχει τα τελευταία χρόνια (εξαιτίας της απότομης πτώσης της δημοτικότητάς του) με τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει οδήγησαν -προφανώς- τον πάλαι ποτέ κραταιό παρουσιαστή στο να αντιμετωπίζει την αυτοκτονία ως λύση.

Αποτέλεσμα της κακής ψυχολογικής του κατάστασης είναι πριν λίγες μέρες να πάρει μεγάλη ποσότητα αντικαταθλιπτικών χαπιών με αποτέλεσμα να πέσει λιπόθυμος.

Στην κατάσταση αυτή -σύμφωνα με το ρεπορτάζ του CIAO- φέρεται να τον βρήκε στο σπίτι του στην Κηφισιά μέλος της οικογενείας του το οποίο θορυβήκε από τα αλλεπάλληλα αναπάντητα τηλεφωνήματα που του έκανε. Οπότε και κανόνισε να μεταφερθεί κάτω από άκρα μυστικότητα σε ιδιωτική κλινική.

Το όνομα του παρουσιαστή δεν έχει βγει ακόμη στην δημοσιότητα. Κάτι που αποτελεί και την μοναδική του ελπίδα για να αναρρώσει -ακολουθώντας ατομικές συνεδρίες και θεραπευτική αγωγή- ώστε να βρει τον παλιό, καλό, χαμογελαστό εαυτό του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ