Το Βασικό Ένστικτο της Παπαβασιλείου και η αποχώρηση του Αιβάζη [βίντεο] - iefimerida.gr

Το Βασικό Ένστικτο της Παπαβασιλείου και η αποχώρηση του Αιβάζη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φουλ στην πρόκληση ήταν το χθεσινό επεισόδιο του Dancing with the Stars. Εκεί όπου οι εμφανίσεις των Έλενα Παπαβασιλείου και Ντορέττα Παπαδημητρίου σχολιάστηκαν περισσότερο από την αναμενόμενη αποχώρηση του Γιάννη Αιβάζη.

Πρώτος στην πίστα του Dancing with the stars III εμφανίστηκε ο Νίκος Αναδιώτης με αμφίεση ταυρομάχου, τους κοιλιακούς σε κοινή θέα και επαρκής βαθμολογία που άγγιξε τους 34 βαθμούς. Τους ίδιους ακριβώς που έλαβε και ο Σπύρος Σούλης που εμφανίστηκε αμέσως μετά και ο οποίος βρέθηκε (μαζί με τον Γιάννη Αιβάζη) στην λαιμητόμο της αποχώρησης.

Εντυπωσιακή ήταν για άλλη μια φορά η Ντορέτττα Παπαδημητρίου, η οποία στα τελευταία τρια live είναι πάντα πρώτη στη βαθμολογία. Συγκέντρωσε συνολικά 40 βαθμούς καταρίπτοντας το μέχρι τώρα ρεκόρ.

Ενώ σε μεγάλη της ανταγωνίστρια εξελίσσεται και η Λάουρα Νάργες που βγήκε μέσα απο ένα μουσικό κουτί ως άλλη πορσελάνινη κούκλα συγκεντρώνοντας 38 βαθμούς.

Εγκεφαλικά προκάλεσε για άλλη μια φορά η εμφάνιση της Έλενας Παπαβασιλείου (σ.σ. Ειδικά η έναρξη, εκεί που πέφτει στα γόνατα και κυλιέται στα πατώματα) με αποτέλεσμα ο Γιάννης Λάτσιος να της πει «Ήσουν ότι καλύτερο έχουμε δει σήμερα» και να την στείλει παρασκήνια με 36 βαθμούς στο τσεπάκι.

Για άλλη μια φορά χειρότερη εμφάνιση της βραδιάς ήταν αυτή του Γιάννη Αιβάζη, που συγκέντρωσε μόλις 30 βαθμούς και τελικά αποχώρησε.

Συνολικά η βαθμολογία των ζευγαριών διαμορφώθηκε ως εξής

Ντορέτα Παπαδημητρίου 40

Λάουρα Νάργιες 38

Κώστας Κρομμύδας 38

Ηλίας Βρεττός 36

Έλενα Παπαβασιλείου 36

Κέλυ Κελεκίδου 35

Σπύρος Σούλης 34

Νίκος Αναδιώτης 34

Γιώργος Τσαλίκης 32

Γιάννης Αιβάζης 30

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ