Ο Ολυμπιακός πέρασε και από τη Νέα Σμύρνη - Νίκησε 2-1 τον Πανιώνιο - iefimerida.gr

Ο Ολυμπιακός πέρασε και από τη Νέα Σμύρνη - Νίκησε 2-1 τον Πανιώνιο

Ο Ολυμπιακός πέρασε και από τη Νέα Σμύρνη - Νίκησε 2-1 τον Πανιώνιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του εντός του 2012 ο Ολυμπιακός, επικρατώντας του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη με 2-1, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 25' με τον Αραβίδη, αλλά ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 30' με αυτογκόλ του Σπυρόπουλου και πήρε το «τρίποντο» στο 82' με τον Τζιμπούρ.

Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με 10 ποδοσφαιριστές, λόγω της αποβολής του Κουλουχέρη (με δύο κίτρινες) στο 84΄.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας (Πειραιά)

ΚΟΚΚΙΝΗ: 84΄ Κουλουχέρης (2 κίτρινες)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αραβίδης, Κουλουχέρης, Μενδρινός

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Αυλωνίτης, Ρόκας (69΄ Γιαννούλης), Κούρος, Ρόβας (90΄ Ανδράλας), Γουνδουλάκης (51΄ Μενδρινός), Οκόγιε, Καμπάνταης, Αραβίδης, Κουλουχέρης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Μανιάτης, Μοντέστο, Μασάντο (67΄ Φουστέρ), Ιμπαγάσα, Τζιμπούρ, Κοντρέρας, Χολέμπας, Μανωλάς, Γκρέκο (46΄ Μήτρογλου), Αμπντούν (90΄+ Παπάζογλου).

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ