Εγκεφαλική διάσειση υπέστη η Χίλαρι Κλίντον - iefimerida.gr

Εγκεφαλική διάσειση υπέστη η Χίλαρι Κλίντον

Εγκεφαλική διάσειση υπέστη η Χίλαρι Κλίντον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εγκεφαλική διάσειση υπέστη η αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον, καθώς λιποθύμησε και έπεσε ενώ ήταν άρρωστη.

Ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Φίλιπ Ρέινς ανέφερε πως η κυρία Κλίντον υπέφερε από γαστρεντερικές διαταραχές με αποτέλεσμα να αφυδατωθεί και να λιποθυμήσει.

«Αναρρώνει (από τη διάσειση) στο σπίτι της και οι γιατροί της θα συνεχίσουν να την παρακολουθούν. Θα εργάζεται από το σπίτι της την επόμενη εβδομάδα, κατά σύσταση των γιατρών, και θα παραμείνει σε τακτική επαφή με τα στελέχη του υπουργείου και άλλους αξιωματούχους. Ανυπομονεί να επιστρέψει σύντομα στο γραφείο της», πρόσθεσε ο Ρέινς.

Η επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας αρρώστησε την περασμένη εβδομάδα και για αυτό αναγκάστηκε να ματαιώσει την προγραμματισμένη περιοδεία της στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ