Αυτά είναι δύο από τα νήπια-θύματα του 20χρονου στο Κονέκτικατ [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτά είναι δύο από τα νήπια-θύματα του 20χρονου στο Κονέκτικατ [εικόνες]

Αυτά είναι δύο από τα θύματα του μακελάρη του  [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mουδιασμένη ολόκληρη η υφήλιος παρακολουθεί τις συνεχείς αποκαλύψεις για το μακελειό στο Κονέκτικατ, με τα 28 θύματα, εκ των οποίων τα 20 παιδιά. Εντωμεταξύ, εκτός από το πρόσωπο του 20χρονου μακελάρη στη δημοσιότητα δίνονται σιγά-σιγά και φωτογραφίες των άτυχων θυμάτων του.

Η επτάχρονη Αννα Μαρκέζ Γκριν είναι ένα από τα θύματα του μακελάρη. Η μικρή είχε αλλάξει πρόσφατα σχολείο, αφού μετεγγράφει στο Σάντι Χουκ μόλις τον περασμένο Ιούλιο.

Αυτά είναι δύο από τα νήπια-θύματα του 20χρονου στο Κονέκτικατ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο Τζέσε Λιούις είναι ένα ακόμη θύμα του 20χρονου Ανταμ Λάντζα. Ο μικρός ανυπομονούσε να ολοκληρωθεί η σχολική του μέρα για να επιστρέψει στο σπίτι του όπου η μητέρα του είχε υποσχεθεί ότι θα τον περιμένει μια μελόπιτα...

Αυτά είναι δύο από τα νήπια-θύματα του 20χρονου στο Κονέκτικατ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο 20χρονος μακελάρης εισέβαλε την Παρασκευή οπλισμένος με τρία όπλα στο σχολείο όπου εργαζόταν ως δασκάλα η μητέρα του – και την οποία είχε δολοφονήσει λίγο νωρίτερα – και σκόρπισε αδιακρίτως το θάνατο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ