Αποκρατικοποιήσεις αλα ελληνικά: Do it with the greek way! - iefimerida.gr

Αποκρατικοποιήσεις αλα ελληνικά: Do it with the greek way!

Αποκρατικοποιήσεις αλα ελληνικά: Do it with the greek way!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντιλαμβάνομαι την αγωνία του Σαμαρά να τρέξουν γρήγορα οι διαδικασίες των ιδιωτικοποιήσεων, αλλά φοβάμαι ότι κάποιοι μανδαρίνοι-μάνατζερς των κρατικών ή ημικρατικών ΔΕΚΟ δεν μπορούν να ξεχάσουν τις παλιές συνήθειες.

Ούτε φυσικά. μπορούν να εκχωρήσουν ανιδιοτελώς το ταμείο τους. Πληροφορούμαι λοιπόν ότι πρόσφατα ξένος επενδυτής συνειδητοποίησε το πώς αντιλαμβάνονται οι διάφοροι κομματικοί μάνατζερς τις ιδιωτικοποιήσεις.

Υψηλότατο στέλεχος πολυεθνικής, πέραν του Ατλαντικού, επισκέφτηκε προ ημερών τον επικεφαλής θυγατρικής εταιρείας, της οποίας τον έλεγχο έχει το κράτος και από αυτές που βρίσκονται, σε διαδικασία πώλησης.

Μαθαίνω λοιπόν ότι έκπληκτος ο ξένος επενδυτής άκουσε τον συνομιλητή του να τον συμβουλεύει για το πώς πρέπει να κινηθεί αν θέλει να έχει ελπίδες να πάρει την δουλειά:«Do it with the greek way!» Σε απλά ελληνικά, αν δεν με προδίδουν τα αγγλικά μου, η μετάφραση είναι «Δώστε τα»!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ