Αυτός είναι ο 20χρονος που εκτέλεσε είκοσι παιδιά στο σχολείο του Κονέκτικατ - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο 20χρονος που εκτέλεσε είκοσι παιδιά στο σχολείο του Κονέκτικατ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες ώρες μετά το μακελειό στο δημοτικό σχολείο του Κονέκτικατ των ΗΠΑ η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του 20χρονου δράστη.

Πρόκειται για τον Adam Lanza, o οποίος σκότωσε συνολικά 28 ανθρώπους και στη συνεχεια αυτοκτόνησε. Ο δράστης αφού σκότωσε τη μητέρα του μέσα στο σπίτι που ζούσαν , πήρε τρία όπλα της και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, μάσκα και στρατιωτικό εξοπλισμό, κατευθύνθηκε στο δημοτικό σχολείο όπου η μητέρα του εργαζόταν ως δασκάλα.

Πρώτα θύματά του εκεί, ήταν η διευθύντρια και η ψυχολόγος του σχολείου, που έτυχε να τον συνάντησαν στον διάδρομο του σχολείου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο δράστης εισέβαλε από τάξη σε τάξη, «γαζώνοντας» στην κυριολεξία τα παιδιά, 20 από τα οποία έχασαν τη ζωή τους, 18 στον χώρο του σχολείου και ακόμα 2 στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκαν βαριά τραυματισμένα από την επίθεση.

Προτού αυτοκτονήσει, πυροβόλησε και κάποιους ενήλικες, δασκάλους και προσωπικό του σχολείου, 6 από τους οποίους είναι νεκροί.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ