Πρόσφερε 4.000 ευρώ για να του φέρουν τους όρχεις του Τζάστιν Μπίμπερ - iefimerida.gr

Πρόσφερε 4.000 ευρώ για να του φέρουν τους όρχεις του Τζάστιν Μπίμπερ

Πρόσφερε 4.000 ευρώ για τους όρχεις του Τζάστιν Μπίμπερ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το σχέδιο δολοφονίας και ευνουχισμού του τραγουδιστή Τζάστιν Μπίμπερ. Ο εγκέφαλος του σχεδίου φέρεται να έταξε στους στους εκτελεστές το ποσό των 4.000 ευρώ!

Ο Ντάνα Μάρτιν, ο εγκέφαλος του σχεδίου, ο οποίος είναι κρατούμενος σε φυλακή του Νέου Μεξικού για το βιασμό μιας 15χρονης είχε άχτι τον Τζάστιν Μπίμπερ και για το λόγο αυτό ζήτησε από τους Μαρκ Στάακε και Τάνερ Ρουάν - που συνελήφθησαν - να του κόψουν τους όρχεις.

Η δολοφονία και ο ευνουχισμός του Τζάστιν Μπίμπερ αποτράπηκε στις 20 Νοεμβρίου. Βάσει του σχεδίου θα σκότωναν πρώτα τον σωματοφύλακά του και στη συνέχεια τον τραγουδιστή με μία γραβάτα. Μετά, θα του έκοβαν με ένα κλαδευτήρι τους όρχεις προκειμένου να τους πάνε στον φυλακισμένο Μάρτιν, ο οποίος από ότι φαίνεται είχε εμμονή με τον τραγουδιστή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ