Παναγούλης: Ο ανιστόρητος Σαμαράς στρέφεται εναντίον της παράταξής του

Ευθεία επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο Στάθης Παναγούλης με αφορμή τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά για τους συνδικαλιστές και τα στελέχη της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Ο πρωθυπουργός σχολιάζοντας τις δηλώσεις των στελεχών της ΠΟΕ-ΟΤΑ χρησιμοποίησε μια παλιά ρήση του Γεωργίου Παπανδρέου λέγοντας «τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες».

Αυτή τη δήλωσε σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας «Πλήρη άγνοια έχει ο Αντώνης Σαμαράς, για την νεότερη πολιτική ιστορία του τόπου μας και αυτό αποδεικνύεται με τις σημερινές δηλώσεις του εναντίον των εργαζομένων της ΠΟΕ-ΟΤΑ».

Ο κ. Παναγούλης εξηγεί ότι ο «Γέρος της Δημοκρατίας» είχε χρησιμοποιήσει εκείνη τη φράση για το «παρακράτος» της τότε δεξιάς, της ΕΡΕ, το 1961 και όχι κατά των εργαζομένων.

«Σήμερα η νεοδεξιά του Αντώνη Σαμαρά, χρησιμοποιεί τις ίδιες μεθόδους με την ΕΡΕ του 1961 και το παρακράτος της. Ας μην ξεχνάμε και την δολοφονία του αγωνιστή Γρηγόρη Λαμπράκη. Ο ανιστόρητος Αντώνης Σαμαράς στρέφεται με την παραπάνω φράση εναντίον της παράταξής του, εναντίον της δικής του δεξιάς», επισημαίνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ