Παναγούλης: Ο ανιστόρητος Σαμαράς στρέφεται εναντίον της παράταξής του - iefimerida.gr

Παναγούλης: Ο ανιστόρητος Σαμαράς στρέφεται εναντίον της παράταξής του

Παναγούλης: Ο ανιστόρητος Σαμαράς στρέφεται εναντίον της παράταξής του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ευθεία επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο Στάθης Παναγούλης με αφορμή τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά για τους συνδικαλιστές και τα στελέχη της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Ο πρωθυπουργός σχολιάζοντας τις δηλώσεις των στελεχών της ΠΟΕ-ΟΤΑ χρησιμοποίησε μια παλιά ρήση του Γεωργίου Παπανδρέου λέγοντας «τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες».

Αυτή τη δήλωσε σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας «Πλήρη άγνοια έχει ο Αντώνης Σαμαράς, για την νεότερη πολιτική ιστορία του τόπου μας και αυτό αποδεικνύεται με τις σημερινές δηλώσεις του εναντίον των εργαζομένων της ΠΟΕ-ΟΤΑ».

Ο κ. Παναγούλης εξηγεί ότι ο «Γέρος της Δημοκρατίας» είχε χρησιμοποιήσει εκείνη τη φράση για το «παρακράτος» της τότε δεξιάς, της ΕΡΕ, το 1961 και όχι κατά των εργαζομένων.

«Σήμερα η νεοδεξιά του Αντώνη Σαμαρά, χρησιμοποιεί τις ίδιες μεθόδους με την ΕΡΕ του 1961 και το παρακράτος της. Ας μην ξεχνάμε και την δολοφονία του αγωνιστή Γρηγόρη Λαμπράκη. Ο ανιστόρητος Αντώνης Σαμαράς στρέφεται με την παραπάνω φράση εναντίον της παράταξής του, εναντίον της δικής του δεξιάς», επισημαίνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ