Γιατί η Μισέλ είναι εκνευρισμένη με τον Ομπάμα - iefimerida.gr

Γιατί η Μισέλ είναι εκνευρισμένη με τον Ομπάμα

Γιατί η Μισέλ είναι εκνευρισμένη με τον Ομπάμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ «καρφώνει» το σύζυγό της για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει ορισμένες οικγενειακές στιγμές δηλώνοντας ότι την ενοχλεί η συμπεριφορά του.

Η Μισέλ «καρφώνει» το σύζυγό της για τον τρόπο με τον οποίο παίζει Σκράμπλ δηλώνοντας ότι γίνεται πολύ εκνευριστικός όταν κερδίζει στο συγκεκριμένο παιχνίδι, δηλαδή συνέχεια.

Αυτά εξομολογήθηκε το προεδρικό ζεύγος σε συνέντευξή του στο κανάλι ABC με τη Μισέλ Ομπάμα να δηλώνει για τις μονομαχίες στο Σκράμπλ «Ω, ναι, Θεέ μου, κάποιες φορές θέλω να του τ' αρπάξω από τα χέρια. Είναι πολύ καλός στο Σκραμπλ. Είναι πολύ εκνευριστικός».

«Δεν της αρέσει να χάνει, για αυτό σταμάτησε να παίζει» απάντησε ο Μπαράκ Ομπάμα που είναι γνωστό ότι του αρέσει ο ανταγωνισμός στην πολιτική, στο μπάσκετ και κατά τα φαινόμενα και στα επιτραπέζια παιχνίδια.

«Δεν μου αρέσει να χάνω από εσένα επειδή είσαι πολύ εκνευριστικός όταν κερδίζεις», ήταν η αποστομωτική απάντηση της πρώτη κυρίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ