Φόβοι ότι διέφυγε στο εξωτερικό ο καταζητούμενος Πέτρος Κυριακίδης - iefimerida.gr

Φόβοι ότι διέφυγε στο εξωτερικό ο καταζητούμενος Πέτρος Κυριακίδης

Κρύβεται για να μην τον συλλάβουν ο Πέτρος Κυριακίδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξακολουθεί να διαφεύγει της σύλληψης ο πρώην στενός συνεργάτης του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Μετά τη σύλληψη του κ. Λαυρεντιάδη το απόγευμα της Πέμπτης η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση εξέδωσε ένταλμα σύλληψης και σε βάρος του πρώην συνεργάτη, που έγινε ιδιαίτερα γνωστός από τη δραστηριότητά του στο χώρο των ΜΜΕ εξαγοράζοντας δεκάδες ΜΜΕ ή μέρος αυτών για λογαιασμό του κ. Λαυρεντιάδη.

Οι αρχές εκτιμούν ότι είναι μάλλον απίθανο σε αυτή τη φάση νε βρεθεί ο Πέτρος Κυριακίδης και εκφράζουν φόβους ότι είτε ήδη διέφυγε στο εξωτερικό είτε θα προσπαθήσει να διαφύγει.

Ο Πέτρος Κυριακίδης είναι κατηγορούμενος στην υπόθεση των ζημιογόνων δανείων, τα οποία χορηγούσε η PROTON BANK σε εταιρίες συμφερόντων του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, που συνολικά ξεπερνούν τα 700 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ