Η Έλλη Κοκκίνου δεν άντεξε τα «καφριλίκια» και έφυγε από την πίστα

Καλεσμένη για να τραγουδήσει στον ετήσιο χριστουγεννιάτικο χορό της ποδοσφαιρικής ομάδας «Ομόνοια», σε νυχτερινό κέντρο της Λευκωσίας, ήταν η Έλλη Κοκκίνου, όμως η συμπεριφορά των παρευρισκόμενων εκνεύρισε την τραγουδίστρια, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει.

Σύμφωνα με το ShowTime-cy, η Έλλη ανέβηκε ευδιάθετη στη σκηνή και ερμήνευσε πολλές επιτυχίες της. Όμως ενώ όλα κυλούσαν ήρεμα, κάποια στιγμή μερικοί από τους παρευρισκόμενους, νομίζοντας ότι είναι στο γήπεδο, άρχισαν να φωνάζουν υπέρ της «Ομόνοιας» και κατά του «ΑΠΟΕΛ».

Η τραγουδίστρια σταμάτησε αρκετές φορές το τραγούδι, λέγοντας σε εκείνους που φώναζαν ότι βρέθηκαν εκεί για να διασκεδάσουν κι όχι για να μαλώσουν.

Σαν να μην έφτανε αυτό, καθ' όλη τη διάρκεια της παρουσίας της στην πίστα, κάποιοι της πετούσαν λουλούδια με δύναμη στο πρόσωπο, με την ίδια να επισημαίνει ευγενικά «σας παρακαλώ όχι στο πρόσωπο και στο κεφάλι τα λουλούδια», αλλά τα λόγια της να πηγαίνουν στο βρόντο.

Λίγο τα λουλούδια, λίγο τα συνθήματα και οι βρισιές, κάποια στιγμή η υπομονή της εξαντλήθηκε, και ενημέρωσε τους θαμώνες ότι φεύγει λέγοντας: «Καταλαβαίνω, ήρθατε να υποστηρίξετε την ομάδα σας όμως εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω. Λυπάμαι, αποχωρώ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ