Αυτό θα είναι το νέο μοντέλο της Lamporghini, σε συνεργασία με την Audi - iefimerida.gr

Αυτό θα είναι το νέο μοντέλο της Lamporghini, σε συνεργασία με την Audi

H Lamporghini συνεργάζεται για πρώτη φορά με την Audi για το νέο μοντέλο της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν όλοι περίμεναν την Lamborghini να ανακοινώσει τον διάδοχο της Gallardo στο Σαλόνι Αυτοκινήτου 2012 στο Παρίσι, η εταιρία τους απογοήτευσε παρουσιάζοντας μία ελαφρώς βελτιωμένη έκδοση της ήδη υπάρχουσας Gallardo. Ωστόσο τώρα ετοιμάζει το καινούριο της αυτοκίνητο, το οποίο μάλιστα θα είναι το πρώτο που δεν θα έχει αποκλειστικά την υπογραφή της Ιταλικής εταιρίας.

Η νέα Lamporghini φημολογείται ότι θα ονομάζεται Cabrera και θα είναι η πρώτη «λάμπο» που σε μεγάλο βαθμό θα έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί εκτός Ιταλίας, αφου την υπογραφή τους στο υπεραυτοκίνητο θα βάλει η Audi και σύμφωνα με φήμες, ίσως και η Porsche.

Φυσικά η κατασκευή από ανθρακονήματα, που θα περιλαμβάνει το νέο μοντέλο είναι αναμενόμενο να εκτινάξει την τιμή του στα ύψη, γεγονός όμως που ίσως να του δημιουργήσει πρόβλημα στην αγορά, όταν κυκλοφορούν ανταγωνιστικά μοντέλα σε πολύ χαμηλότερες τιμές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ