Ποιος είναι ο Ελληνοκύπριος μόδιστρος που κατακτά την αγορά της Νέας Υόρκης - iefimerida.gr

Ποιος είναι ο Ελληνοκύπριος μόδιστρος που κατακτά την αγορά της Νέας Υόρκης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μία τόσο δύσκολή, απαιτητική και ανταγωνιστική αγορά σαν εκείνη της Νέας Υόρκης, ο Ελληνοκύπριος Άντζελο Λάμπρου έχει καταφέρει όχι μόνο να επιβιώσει, αλλά και να ξεχωρίσει με τις δημιουργίες του. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα ώστε στο άμεσο μέλλον αναμένεται να εγκαινιάσει υποκαταστήματα του οίκου του σε μεγάλες αμερικανικές πόλεις, όπως το Σικάγο, το Λος Άντζελες και το Μαϊάμι.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Μαρίνα Πρωτονοταρίου της «Ημερησίας», ο Άντζελο Λάμπρου κάνει αναδρομή στο παρελθόν και σκιαγραφεί την πορεία του, αλλά τα σχέδιά του για το μέλλον.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Ημερησίας, «ο Αντζελο Λάμπρου γεννήθηκε στην Αφρική από γονείς Έλληνοκύπριους. Πατρίδα του είναι Selebi Phikwe στη Μποτσουάνα, όπου ζουν οι γονείς του όμως έχει ζήσει σε όλο τον κόσμο στο Γιοχάνεσμπουργκ, την Κύπρος και για τα τελευταία 10 χρόνια στη Νέα Υόρκη. Αφού ανακάλυψε το πάθος του για το σχεδιασμό μόδας, ξεκίνησε τις σπουδές μόδας στο Γιοχάνεσμπουργκ και μετά στο Central Saint Martins στο Λονδίνο. Μεγάλωσε στην Μποτσουάνα και στα εννέα του χρόνια πήγε στην Κύπρο για να μπορέσει να πάει σε ελληνικό σχολείο, ενώ και σήμερα επισκέπτεται συχνά τη Λεμεσό. Οι πολυπολιτισμικές επιρροές του είναι έντονες στις δημιουργίες του... Εγινε γνωστός για τα νυφικά του ενώ τώρα ξεκινάει την αλυσίδα καταστημάτων με ρούχα Pret-a porter που θα αναπτύσσεται με συνεργασίες σε όλο τον κόσμο».

Με την - ορθή - πεποίθηση ότι το να σημειώσει κανείς επιτυχία σε μία μητρόπολη σαν τη Νέα Υόρκη είναι σαν να σημειώνει παγκόσμια επιτυχία, καθώς η νεοϋρκέζικη αγορά αντανακλά τις παγκόσμιες τάσεις και ρεύματα, φιλοδοξία του είναι να βοηθήσει μέσω της προσωπικής του ανέλιξης περιοχές και κοινότητες της Αφρικής που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ