Πατέρας χαράζει πεντάλφα στο γιο και λέει «Είναι ιερή μέρα» - iefimerida.gr

Πατέρας χαράζει πεντάλφα στο γιο και λέει «Είναι ιερή μέρα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αφορμή την 12-12-12, ένας πατέρας από το Τέξας θέλησε να «τιμήσει» την ιδιαίτερη ημερομηνία, χαράσσοντας μία πεντάλφα στην πλάτη του 6χρονου γιου του!

Στην ερώτηση αστυνομικού για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη, ο ίδιος απάντησε ότι το έκανε λόγω της ιερότητας της ημέρας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, λίγο μετά τα μεσάνυχτα ένας άγνωστος τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και είπε: «Έχυσα λίγο αθώο αίμα. Χάραξα μια πεντάλφα στο γιο μου».

Μερικά λεπτά αργότερα, η αστυνομία έλαβε ένα νέο τηλεφώνημα, από τη μητέρα του παιδιού αυτή τη φορά, που είχε καταφύγει σε γειτονικό σπίτι. Κλαίγοντας ζήτησε βοήθεια από τους αστυνομικούς.

Όταν η αστυνομία του Τέξας έφτασε στο σπίτι, βρήκε το αγόρι να τρέμει, γυμνό από τη μέση και πάνω με την πεντάλφα στην πλάτη του.

Ο άνδρας συνελήφθη και φυλακίστηκε με εγγύηση 500.000 δολαρίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αίμα Πατέρας γιος Τέξας πεντάλφα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ