Τα προκλητικά βίντεο της 27χρονης που έχει ξετρελάνει τον Μπερλουσκόνι - iefimerida.gr

Τα προκλητικά βίντεο της 27χρονης που έχει ξετρελάνει τον Μπερλουσκόνι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 27χρονη Φραντζέσκα Πασκάλε από την Νάπολη, πρώην πωλήτρια και τηλεοπτική γλάστρα, είναι το μεγάλο φαβορί για να γίνει η τρίτη σύζυγος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Για αυτό και τα συγκεκριμένα βίντεο θα ήθελε πολύ να τα διαγράψει από το youtube.

«Είναι ένα υπέροχο πράγμα αυτό που έχουν», δηλώνει -για την σχέση του Μπερλουσκόνι με την 27χρονη- η βουλευτής του κομματός του Ντανιέλα Σαντάτσε. Επιβεβαιώνοντας και επίσημα το μοιραίο πάθος που ζει εδώ και ένα χρόνο ο 76χρονος Σίλβιο μαζί της, σε τέτοιο σημείο που τα ιταλικά μίντια την αποκαλούν «Η επόμενη πρώτη κυρία».

Η Φραντζέσκα είναι μέλος του Μπερλουσκονικού κόμματος Pdl, έχει εκλεγεί με 6.000 ψήφους ως νομαρχιακή σύμβουλος στη Νάπολη και ήταν μέλος της οργάνωσης Silvio we miss you, που είχε στόχο να επιστρέψει ο Σίλβιο στην πολιτική.

Επίσης ποτέ δεν έχει κρύψει την αδυναμία της για τον πάλαι ποτέ ισχυρό άντρα, δηλώνοντας σε ανύποπτο χρόνο πως «τα τρία πιο σηματικά πράγματα στην ζωή μου είναι η πολιτική, η οικογένειά μου και ο Σίλβιο».

Τα προκλητικά βίντεο της 27χρονης που έχει ξετρελάνει τον Μπερλουσκόνι | iefimerida.gr 0

Πάντως το ευρύ κοινό την γνωρίζει αποκλειστικά ως επί χρόνια τηλε-γλάστρα στην τρας εκπομπή Telecafone, στα πλαίσια της οποίας έπαιζε με μπικίνι στο σκετσάκι «αν κατεβάσεις το εσώρουχο, ανεβαίνει η τηλεθέαση».

Τα προκλητικά βίντεο της 27χρονης που έχει ξετρελάνει τον Μπερλουσκόνι | iefimerida.gr 1

Αυτή είναι μια πλευρά της που η Πασκάλε επιθυμεί να ξεχάσει, έχοντας αλλάξει εντελώς τον τρόπο που ντύνεται και φέρεται. Αν και, στο λιγοστό διάστημα που είναι στο προσκήνιο, έχει επιδείξει δείγματα αλλοζονείας και άκρατης ζήλειας απέναντι στις υπόλοιπες γυναίκες στην ζωή του 76χρονου και κυρίως απέναντι στην πρώην υπουργό του Μαρία Καρφάνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ