Δημάδης σε Αριάνα Χάφινγκτον: «Μου λείπεις» - iefimerida.gr

Δημάδης σε Αριάνα Χάφινγκτον: «Μου λείπεις»

Δημάδης σε Αριάνα Χάφινγκτον: «Μου λείπεις»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Noσταλγία φαίνεται νιώθει ο πρώην ανταποκριτής του ΣΚΑΪ Θάνος Δημάδης για τη συνεργασία του με τη θρυλική ελληνοαμερικανίδα Αριάνα Χάφινγκτον και σπεύδει να της πει με ένα tweet.

Aφορμή στάθηκε φωτογραφία που ανήρτησε η Χάφινγκτον ενόψει των Χριστουγέννων με τους εργαζόμενους του Huffington Post να χαμογελάνε στο φακό φορώντας πουλόβερ. Ο Θάνος Δημάδης από την αρχή της εβδομάδας είναι άνεργος, καθώς υπέβαλλε παραίτηση από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση του ΣΚΑΪ επικαλούμενος λόγους επαγγελματικής αξιοπρέπειας.

Εντωμεταξύ σήμερα κυκλοφόρησαν και πάλι έντονες φήμες πως η Ελληνοαμερικανίδα Αριάνα σκέφτεται μετά την αμερικανική, τη γαλλική και την ιταλική έκδοση, να φέρει το διάσημο ενημερωτικό site της και στην Ελλάδα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον Έλληνα εταίρο, κατά πάσα πιθανότητα παραδοσιακό εκδότη από τους λίγους που δεν ταλανίζονται ιδιαιτέρως από την κρίση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ