Ο Ματ Ντέιμον ιππεύει τον Μάικλ Ντάγκλας και δηλώνει: «φιλάει υπέροχα» [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Ματ Ντέιμον ιππεύει τον Μάικλ Ντάγκλας και δηλώνει: «φιλάει υπέροχα» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τσίτσιδος και σε περιπτύξεις με τον Μάικλ Ντάγκλας αναγκάστηκε να βρεθεί ο Ματ Ντέιμον στα πλαίσια του νέου του ρόλου ως ο μόνιμος σύντροφος του Λιμπεράτσε στην τηλεταινία Behind The Candelabra του ΗΒΟ. Αυτό δεν τον εμπόδισε να πει ένα καλό λόγο για τον «εραστή του».

«Υπό κανονικές συνθήκες δεν θα δεχόμουν να εμφανιστώ τσίτσιδος αλλά για το Behind The Candelabra έκανα αρκετές γυμνές σκηνές ως εραστής του Λιμπεράτσε (σ.σ. τον οποίον υποδύεται ο Μάικλ Ντάγκλας)» ανέφερε στην συνέντευξή του στο Playboy ο Ματ Ντάμον.

Ο Ματ Ντέιμον ιππεύει τον Μάικλ Ντάγκλας και δηλώνει: «φιλάει υπέροχα» [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Προσθέτοντας πως «Πάντως ο Μάικλ φιλάει υπέροχα. Οι ανησυχίες που είχα πριν σταμάτησαν να έχουν σημασία όταν πια γυρίζαμε τις σκηνές. Η δυναμική που είχαν αυτοί οι δύο άντρες που υποδυόμαστε ήταν περίπλοκη και ενδιαφέρουσα. Αν και δεν ήταν, για κανέναν από τους δυο μας, το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο. Ειδικά μια σκηνή όπου πρέπει να βγω από την πισίνα, να πλησιάσω τον ξαπλωμένο στην ξαπλώστρα Μάικλ, να τον καβαλήσω και να αρχίσω να τον φιλάω».

Ο Ματ Ντέιμον ιππεύει τον Μάικλ Ντάγκλας και δηλώνει: «φιλάει υπέροχα» [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Στην πραγματικότητα ο Λιμπεράτσε και ο εραστής του, ονόματι Σκοτ Θόρσον, ήταν μαζί για πέντε χρόνια (από τότε που ο Σκοτ ήταν μόλις 17 ετών).

Ο Ματ Ντέιμον ιππεύει τον Μάικλ Ντάγκλας και δηλώνει: «φιλάει υπέροχα» [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ