Το τέλος του κόσμου έρχεται, οι ατσάλινες σφαίρες θα μας σώσουν [βίντεο] - iefimerida.gr

Το τέλος του κόσμου έρχεται, οι ατσάλινες σφαίρες θα μας σώσουν [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία εβδομάδα πριν έρθει η συντέλεια του κόσμου, σε πολλά σημεία του πλανήτη επικρατεί πανικός, καθώς πολλοί είναι αυτοί που αναζητούν τρόπους για να γλιτώσουν από την καταστροφή του πλανήτη.

Την ώρα που στην Αμερική κάνουν χρυσές δουλειές οι κατασκευαστές καταφυγίων, ένας Λιν Κιγουάν από την Κίνα υποστηρίζει πως έχει βρει τη λύση για να σώσει την ανθρωπότητα. Η ιδέα του είναι η κατασκευή γιγάντιων σφαιρών επιβίωσης!

Οπως υποστηρίζει ο ίδιος οι σφαίρες είναι τόσο ανθεκτικές που οι ένοικοι τους θα μπορέσουν να επιβιώσουν από ένα κατακλυσμιαίο τσουνάμι που θα πλήξει τις ακτέες.

Οι σφαίρες έχουν σκελετό από ατσάλι και περίβλημα από φάιμπεργκλας. Στο εσωτερικό υπάρχουν καθίσματα με ζώνες ασφαλείας για να μην τραυματιστούν οι επιβάτες, φιάλες οξυγόνου, αλλά τα βασικά είδη για επιβίωση φαγητό και νερό.

Το μόνο πρόβλημα είναι η τιμή τους, η οποία φτάνει τα 48.000 δολάρια το κομμάτι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ