Με... ιπτάμενο δίσκο ο Αγιος Βασίλης στη Θεσσαλονίκη - iefimerida.gr

Με... ιπτάμενο δίσκο ο Αγιος Βασίλης στη Θεσσαλονίκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νωρίτερα από το αναμενόμενο θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη ο Άγιος Βασίλης. Ο αγαπημένος Άγιος των μικρών παιδιών θα βρεθεί στη συμπρωτεύουσα στις 15 Δεκεμβρίου στον «Αστερόκοσμο» στη Helexpo.

Μάλιστα, φέτος δεν θα έρθει με τον παραδοσιακό τρόπο, με το έλκηθρό του, αλλά με έναν ιπτάμενο δίσκο! Επίσης θα χορέψει στο παγοδρόμιο που έχει δημιουργηθεί και καλεί τα παιδιά να για να παίξουν με τα ζωντανά ελαφάκια στον προαύλιο χώρο.

Τον Αστερόκοσμο, που θα παραμείνει ανοιχτός μέχρι τις 6 Ιανουαρίου, αποτελούν ένας Παιχνιδόκοσμος και ένα Χριστουγεννιάτικο Χωριό. Το ωράριο λειτουργίας του Αστερόκοσμου θα είναι μέχρι και τις 21 Δεκεμβρίου τις καθημερινές από τις 17:00-22:00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 10:00-22:00, ενώ από τις 22/12 και για όλες τις γιορτές το ωράριο θα είναι συνεχές, από τις 10:00-22:00.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ