Ο διαγωνισμός Jameson Empire Awards 2013 για πρώτη φορά με ελληνικές συμμετοχές - iefimerida.gr

Ο διαγωνισμός Jameson Empire Awards 2013 για πρώτη φορά με ελληνικές συμμετοχές

Ο διαγωνισμός Jameson Empire Awards 2013 για πρώτη φορά με ελληνικές συμμετοχές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Jameson Irish Whiskey και το περιοδικό Empire ανακοινώνουν την επίσημη έναρξη του δημοφιλέστερου ερασιτεχνικού διαγωνισμού ταινιών μικρού μήκους, Done in 60 Seconds.

Οι διαγωνιζόμενοι θα προέρχονται από 16 χώρες. Η Ελλάδα μαζί με την Ιαπωνία είναι οι νέες συμμετοχές στη φετινή διοργάνωση, με μοναδικό στόχο να κερδίσουν τον τίτλο Jameson Empire Done in 60 Seconds champion του 2013!

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό θα πρέπει να διαλέξουν την αγαπημένη τους ταινία και να σκηνοθετήσουν τη δική τους εκδοχή σε ένα μόλις λεπτό! Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι και τις 20 Ιανουαρίου 2013 στο www.jamesonempirediss.com.

Όλες οι έγκυρες συμμετοχές θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού και στο YouTube http://www.youtube.com/jamesonempirediss για να μπορούν να τις απολαύσουν σινεφίλ από όλον τον κόσμο.

Μόλις η διαδικασία υποβολής των συμμετοχών ολοκληρωθεί, η κριτική επιτροπή κάθε χώρας καλείται να τις αξιολογήσει επιλέγοντας αυτή που θα εκπροσωπήσει την χώρα στον παγκόσμιο τελικό.

Η ελληνική κριτική επιτροπή θα απαρτίζεται από καταξιωμένους επαγγελματίες του κινηματογραφικού χώρου και πιο συγκεκριμένα από τον διάσημο δημιουργό Νίκο Περάκη, τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Ρένο Χαραλαμπίδη και τον γνωστό κριτικό κινηματογράφου Ορέστη Ανδρεαδάκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ