Ο Βενιζέλος στη Ρώμη σε συνάντηση ηγετών σοσιαλδημοκρατικών κομμάτων - iefimerida.gr

Ο Βενιζέλος στη Ρώμη σε συνάντηση ηγετών σοσιαλδημοκρατικών κομμάτων

Ο Βενιζέλος στη Ρώμη σε συνάντηση ηγετών σοσιαλδημοκρατικών κομμάτων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Ρώμη μεταβαίνει αύριο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, προκειμένου να συμμετάσχει στη διήμερη παγκόσμια συνάντηση ηγετών σοσιαλδημοκρατικών κομμάτων, την οποία διοργανώνει το Δημοκρατικό Κόμμα Ιταλίας (PD) και ο πρόεδρός του, Πιερλουίτζι Μπερσάνι, ο οποίος προσκάλεσε τον κ. Βενιζέλο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, στο πλαίσιο της συνάντησης αυτής, το Σάββατο το πρωί ο κ. Βενιζέλος θα συμμετάσχει σε στρογγυλό τραπέζι με θέμα συζήτησης «Οι νέες προκλήσεις της παγκόσμιας οικονομίας: Μια προοδευτική στρατηγική», με συντονιστή τον γενικό διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, Πασκάλ Λαμί, ενώ στο πάνελ της συζήτησης θα συμμετάσχει, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Ιδρύματος Ευρωπαϊκών Προοδευτικών Μελετών (FEPS), Μάσιμο Ντ' Αλέμα.

Την Παρασκευή, ο κ. Βενιζέλος θα παραβρεθεί σε δείπνο εργασίας της Ομάδας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωκοινοβουλίου που θα παραθέσει ο πρόεδρος της Ομάδας, Χάνες Σβόμποντα, ενώ, στο περιθώριο της επίσκεψής του στη Ρώμη, θα έχει σειρά διμερών επαφών με σοσιαλιστές ηγέτες.

Προσκεκλημένοι στη διήμερη συνάντηση είναι, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του γαλλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PS), Αρλέμ Ντεζίρ, και ο ηγέτης των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών (SPD), Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ