Κουράκος-Ζώης θα ζητήσουν από τον εισαγγελέα άρση τηλεφωνικού απορρήτου - iefimerida.gr

Κουράκος-Ζώης θα ζητήσουν από τον εισαγγελέα άρση τηλεφωνικού απορρήτου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εφιάλτη εξελίσσεται ο εσωκομματικός πόλεμος στους Ανεξάρτητους Ελληνες αφού τα δύο παραιτηθέντα στελέχη Γιάννης Κουράκος και Χρήστος Ζώης απειλούν να καταφύγουν στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για να διαπιστωθεί η καταγγελία τους ότι χρηματοδότης του κόμματος είναι ο Γιώργος Βουλγαράκης.

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας ο Γιάννης Κουράκος υποστήριξε ότι έλαβε τηλεφώνημα από πολιτικό που ουσιαστικά τον επέπληξε, λέγοντάς του, «τώρα που σας βρήκαμε λεφτά, εσείς πάτε να το διαλύσετε». Σύμφωνα με τον κ. Κουράκο αυτός ο πολιτικός είναι ο Γιώργος Βουλγαράκης.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γιάννη Κουράκου, ο Γιώργος Βουλγαράκης ήρθε σε επικοινωνία και με τον Χρήστο Ζώη. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο βουλευτής Β' Πειραιά, τόσο ο ίδιος όσο και ο κ. Ζώης εμφανίζονται πρόθυμοι να μεταβούν στον εισαγγελέα, ώστε να ζητήσουν την άρση του τηλεφωνικού τους απορρήτου, με σκοπό να επιβεβαιωθεί η εγκυρότητα των ισχυρισμών τους. Παράλληλα, καλούν τον κ. Καμμένο να πράξει το ίδιο.

«Αν υποκρύπτονται άνθρωποι όπως ο Γιώργος Βουλγαράκης που βρίσκουν λεφτά για τους Ανεξάρτητους Έλληνες, εγώ δεν έχω θέση στο κόμμα. Είπα ότι θα πάω στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για να ζητήσω άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Το ίδιο προτίθεται να κάνει και ο Χρήστος Ζώης. Και ζήτησα από τον Πάνο Καμμένο να κάνει το ίδιο και αυτός», τόνισε ο Γιάννης Κουράκος

Κατόπιν της καταγγελίας αυτής, ο κ. Κουράκος αποχώρησε από τη συνεδρίαση του κόμματος.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Βουλγαράκης στο twitter παραδέχτηκε ότι είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες με τα δύο στελέχη αλλά αποποιήθηκε οποιασδήποτε εμπλοκής του στο κόμμα του Πάνου Καμμένου και σημείωσε:

«Είναι κρίμα που ιδιωτικές συζητήσεις ανάμεσα σε παλιούς φίλους και συναγωνιστές- απο καθαρό και μόνο ενδιαφέρον, μετατρέπονται σε "επιχειρήματα" αλληλοεξόντωσης και εκκαθάρισης προσωπικών λογαριασμών. Προσωπικά είμαι από επιλογή εκτός πολιτικής και έχω δηλώσει κατ επανάληψη ότι δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ σε κανένα επίπεδο και με κανένα κόμμα. Ως εκ τούτου, όσοι προσπαθούν να με εμπλέξουν καθ οιονδήποτε τρόπο, στις εσωτερικές τους διαμάχες, επειδή απλώς ο Πάνος Καμμένος είναι φίλος μου, αν δεν κατάλαβαν λάθος, τότε εξυπηρετούν άλλα και σε κάθε περίπτωση, ύποπτα συμφέροντα».

Πάντως, ο αποχωρήσας από τους ΑΝΕΛ, Γιάννης Μανώλης τουίταρε πριν από λίγο: «Το κόμμα του είναι του Καμμένου ή του Βουλγαράκη; Θα μάθουμε σύντομα».

«Η ελληνική απάντηση στην αποστασία είναι ανένδοτος αγώνας», απάντησε ο Πάνος Καμμένος στις καταγγελίες Κουράκου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ