Δημαράς για Κουράκο: Δεν τιμά κανέναν να μετατρέπει το κόμμα σε κουτσομπολιό - iefimerida.gr

Δημαράς για Κουράκο: Δεν τιμά κανέναν να μετατρέπει το κόμμα σε κουτσομπολιό

Δημαράς για Κουράκο: Δεν τιμά κανέναν να μετατρέπει το κόμμα σε δημόσιο κουτσομπ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν τιμά κανέναν να μετατρέπει το κόμμα σε «δημόσιο κουτσομπολιό» τόνισε ο βουλευτής β' Αθηνών Γιάννης Δημαράς αναφερόμενος στην καταγγελία Κουράκου.

«Θεωρώ ότι όταν ένα πολιτικό πρόσωπο έχει κάτι να καταγγείλει, πρέπει να καταθέτει στοιχεία και όχι να πετάει μια κουβέντα και να φεύγει. Δεν τιμά κανέναν μας να μετατρέπει το κόμμα σε δημόσιο κουτσομπολιό» δήλωσε, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δημαράς, αναχωρώντας από τα γραφεία του κόμματος όπου συνεδρίασε η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ, για να μεταβεί στη Βουλή, προκειμένου να συμμετάσχει στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.

Ο κ. Δημαράς αναφέρθηκε και στη δική του στάση απέναντι στους Ανεξάρτητους Ελληνες και αποσαφήνισε ότι συνεχίζεται η συνεργασία του Αρματος Πολιτών με το κόμμα του Πάνου Καμμένου χωρίς να υπάρχει κανένα θέμα αποστασιοποίησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ