Βουλγαράκης: Ο Καμμένος είναι φίλος μου, κάποιοι εξυπηρετούν ύποπτα συμφέροντα - iefimerida.gr

Βουλγαράκης: Ο Καμμένος είναι φίλος μου, κάποιοι εξυπηρετούν ύποπτα συμφέροντα

Γιώργος Βουλγαράκης: Ο Πάνος Κάμμενος είναι φίλος μου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απάντηση σε καταγγελίες που τον φέρουν να χρηματοδοτεί τους Ανεξάρτητους Έλληνες έδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Γιώργος Βουλγαράκης.

Έγραψε χαρακτηριστικά: «Είναι κρίμα που ιδιωτικές συζητήσεις ανάμεσα σε παλιούς φίλους και συναγωνιστές- απο καθαρό και μόνο ενδιαφέρον, μετατρέπονται σε "επιχειρήματα" αλληλοεξόντωσης και εκκαθάρισης προσωπικών λογαριασμών. Προσωπικά είμαι από επιλογή εκτός πολιτικής και έχω δηλώσει κατ επανάληψη ότι δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ σε κανένα επίπεδο και με κανένα κόμμα.Ως εκ τούτου, όσοι προσπαθούν να με εμπλέξουν καθ οιονδήποτε τρόπο, στις εσωτερικές τους διαμάχες, επειδή απλώς ο Πάνος Καμένος είναι φίλος μου, αν δεν κατάλαβαν λάθος, τότε εξυπηρετούν άλλα και σε κάθε περίπτωση, ύποπτα συμφέροντα. »

Στο διαδίκτυο από το πρωί κυκλοφορούσαν φήμες ότι η πρώην ιδιαιτέρα του Γιώργου Βουλγαράκη είναι σήμερα γραμματέας της βουλευτή των ΑΝΕΛ Έλενας Κουντουρά. Ο πρώην υπουργός απάντησε όμως με αυτόν τον τρόπο και σε τουίτ του Γιάννη Μανώλη ο οποίος έγραψε «το κόμμα είναι του Καμμένου ή του Βουλγαράκη; Θα το μάθουμε σύντομα.» Ταυτόχρονα δημοσιεύματα έφεραν τον Γιώργο Βουλγαράκη να συζητά συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ