Tην Google και την BMW προτιμούν για δουλειά οι νέοι πτυχιούχοι - iefimerida.gr

Tην Google και την BMW προτιμούν για δουλειά οι νέοι πτυχιούχοι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι φοιτητές που σπουδάζουν μάνατζμεντ στα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια επιλέγουν πρώτη την Google ως την πιο ελκυστική επιχείρηση για να εργαστούν ενώ οι ομόλογοί τους μηχανικοί προτιμούν την BMW.

H εταιρεία δημοσκοπήσεων της Σουηδίας Universum ρώτησε 85.000 φοιτητές που σπουδάζουν σε 10 ευρωπαϊκά πανεπιστήμια στη Γερμανία, την Αυστρία, την Ισπανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Ολλανδία, την Πολωνία, την Αγγλία, τη Ρωσία και την Ελβετία σε ποιά επιχείρηση θα προτιμούσαν να ξεκινήσουν την καριέρα τους.

Οι μάνατζερς, μετά τη Google και την BMW επιλέγουν επίσης τις εταιρείες συμβούλων Ernst&Young, KPMG, McKinsey και PwC που θεωρούνται «λαυράκια» για να ξεκινήσει ένας νέος την καριέρα του. Στις 10 καλύτερες εταιρείες βρίσκονται επίσης η L'Oreal καθώς και η Procter et Unilever.

Eίναι εντυπωσιακό ότι από τη λίστα απουσιάζει η Microsoft. Πολύ ισχυρές και καλές εταιρείες για δουλειά θεωρούνται η Siemens, η Bosch, η General Electric και η Philips ενώ οι Τράπεζες και οι μεγάλες Ασφαλιστικές εταιρείες έχουν εξαφανιστεί από τις προτιμήσεις

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ