Οι ΗΠΑ απαγορεύουν στους στρατιώτες τους στη Μ. Ανατολή να απαξιώνουν το Ισλάμ - iefimerida.gr

Οι ΗΠΑ απαγορεύουν στους στρατιώτες τους στη Μ. Ανατολή να απαξιώνουν το Ισλάμ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην έκδοση νέου επιχειρησιακού εγχειριδίου για τους Αμερικανούς στρατιώτες που υπηρετούν στη Μέση Ανατολή πρόκειται να προχωρήσει το επιτελείο του Αμερικανικού στρατού, το οποίο θα τους απαγορεύει να προβαίνουν σε απαξιωτικά σχόλια για τα ισλαμικά ήθη και έθιμα των Ταλιμπάν, ακόμα κι αν στο στόχαστρό τους βρίσκονται η παιδοφιλία ή η καταπάτηση των δικαιωμάτων των γυναικών.

Στόχος της κίνησης αυτής του αμερικανικού στρατού είναι να προλάβει φαινόμενα έλλειψης πολιτισμικής ευαισθησίας προς τα ήθη του ισλαμικού κόσμου, ακόμα και αν αυτά στρέφονται κατά της ανθρώπινης ζωής και αξιοπρέπειας όπως:

Οι μαζικοί αποκεφαλισμοί, η φυλοκτονία (συστηματική εξόντωση βρεφών θηλυκού γένους), δηλητηριάσεις μαθητριών, μαζικές δολοφονίες άπιστων ή μη επαρκώς αφοσιωμένων Μουσουλμάνων, επιθέσεις σε γυναίκες με οξύ, επιβολή της μπούργκα κ.ο.κ.

Το εν λόγω εγχειρίδιο, το οποίο βρίσκεται ακόμη σε φάση επεξεργασίας, αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ