Τα λούτρινα παιχνίδια της IKEA, «αγκαλιάζουν» στοργικά τα παιδιά της UNICEF - iefimerida.gr

Τα λούτρινα παιχνίδια της IKEA, «αγκαλιάζουν» στοργικά τα παιδιά της UNICEF

Τα λούτρινα της IKEA
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για μία ακόμη χρονιά η IKEA στηρίζει την δράση της UNICEF και βοηθάει τα παιδιά του κόσμου, ενισχύοντας τα εκπαιδευτικά προγράμματα σε χώρες που βρίσκονται σε δυσμενείς συνθήκες, με την καμπάνια αγάπης «Λούτρινα Παιχνίδια IKEA».

Συγκεκριμένα, για κάθε λούτρινο παιχνίδι που θα αγοραστεί από τα IKEA στο διάστημα 05 Νοεμβρίου έως 29 Δεκεμβρίου 2012, τη εταιρία θα προσφέρει 1€ στην UNICEF συμβάλλοντας στην υποστήριξη της εκπαίδευσης των παιδιών σε όλο τον κόσμο.

Στόχος της καμπάνιας αυτής είναι η ΙΚΕΑ να χρηματοδοτήσει ολοκληρωμένα, μακροπρόθεσμα προγράμματα εκπαίδευσης, τα οποία θα στηρίξουν τα παιδιά και τους νέους, δημιουργώντας αξιόλογες και μόνιμες αλλαγές και θα τους επιτρέψουν να πάρουν το μέλλον τους στα χέρια τους.

Η ετήσια καμπάνια «Λούτρινα Παιχνίδια για την εκπαίδευση» του IKEA foundation ξεκίνησε το 2003 και συνολικά έχει συγκεντρώσει 47,5 εκατομμύρια ευρώ και συνεχίζει δυναμικά.

Η συμμετοχή όλων μας σε αυτήν την προσπάθεια υποστήριξης του έργου της UNICEF είναι σημαντική και η IKEA μας προσκαλεί όλους να βοηθήσουμε στην στήριξη των παιδιών, τα οποία αποτελούν το μέλλον του πλανήτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ