Το sms-κάλεσμα της ΠΟΕ-ΟΤΑ: «Πίνουμε καφέ με τον Φούχτελ και Δημάρχους της Αττικής» - iefimerida.gr

Το sms-κάλεσμα της ΠΟΕ-ΟΤΑ: «Πίνουμε καφέ με τον Φούχτελ και Δημάρχους της Αττικής»

Το sms κάλεσμα της ΠΟΕ-ΟΤΑ: «πίνουμε καφέ με τον Φούχτελ και Δημάρχους της Αττικ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενταση, επεισόδια και μάχη σώμα με σώμα έδωσαν σήμερα τα μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ μπροστά από την είσοδο ξενοδοχείου στην Κηφισίας στο Μαρούσι όπου ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί ελληνογερμανική συνάντηση δημάρχων.Ωστόσο όπως αναφέρει το «Εθνος» ένα μήνυμα κάλεσμα που έφτασε στα κινητά των μελών της ΠΟΕ-ΟΤΑ και ανέφερε «Η ΠΟΕ - ΟΤΑ πίνει καφέ με τον Φούχτελ και Δημάρχους της Αττικής» ήταν αρκετό για να ξεσπάσουν επεισόδια.

Οι περισσότεροι από τους Γερμανούς Δημάρχους είχαν ήδη προλάβει να εισέλθουν στο ξενοδοχείο, ωστόσο οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση νόμιζαν πως ο ειδικός απεσταλμένος της Γερμανίδας καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ, Χανς Φούχτελ ήταν στο ξενοδοχείο και προσπάθησαν να εισβάλουν στο χώρο, τότε ακολούθησε πανδαιμόνιο καθώς οι συνδικαλιστές της ΠΟΕ - ΟΤΑ ήρθαν αντιμέτωποι και με τους αστυνομικούς και οι μικροσυμπλοκές δεν άργησαν να γίνουν. Μάλιστα θύμα προπηλακισμού έπεσε ο δήμαρχος Βριλησίων.

Με το τέλος της πρώτης έντασης ανάμεσα στους συγκεντρωμένους και τα ΜΑΤ έγινε γνωστό πως ο κ. Φούχτελ όχι μόνο δεν ήταν στο ξενοδοχείο, αλλά ούτε καν βρίσκεται στην Ελλάδα, καθώς είναι στην Γερμανία.

Τα μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ όμως επέμενε να μπουν στο ξενοδοχείο και να σταματήσουν τη συνάντηση, με αποτέλεσμα να ξαναέρθουν στα χέρια με τους αστυνομικούς. Μάλιστα κατέβασαν από το ξενοδοχείο τη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την οποία έκαψαν και στη θέση της ανέβασαν εκείνη της ομοσπονδίας τους.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ