Ο Μικ Τζαγκερ δίνει συμβουλές για επίδοξους ροκάδες [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Μικ Τζαγκερ δίνει συμβουλές για επίδοξους ροκάδες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγοι άνθρωποι μπορούν να δώσουν συμβουλές για το πώς να επιβιώσεις στην μουσική βιομηχανία και ο Μικ Τζάγκερ είναι αδιαμφισβήτητα ένας από αυτούς.

Μετά από 50 χρόνια στην επιχείρηση, ο 69χρονος Rolling Stone έχει δημιουργήσει μια λίστα με τα κορυφαία δέκα πράγματα που έμαθε κατά τη διάρκεια της εξαιρετικά επιτυχημένης καριέρας του.

Η λίστα με τίτλο The Top Ten Things I, με τα πράγματα που έμαθε ο Μικ Τζάγκερ ροκάροντας εδώ και 50 χρόνια, περιλαμβάνει ορισμένες προφανείς ενδείξεις σχετικά με τη σημασία των ναρκωτικών και πώς να κάνετε ρημαδιό ένα δωμάτιο ξενοδοχείου.

Αλλά οι φαν θα εκπλαγούν ακόμα περισσότερο όταν θα δουν ότι στην λίστα περιλαμβάνονται συμβουλές για την οικονομική αξία των ενυπόθηκων δανείων.

Ο Σερ Μικ Τζάγκερ μοιράζεται την σοφία του με τις ΗΠΑ στη εκπομπή του Ντέιβιντ Λέτερμαν και αποκαλύπτει ότι στο νούμερο δέκα ήταν ένα κομμάτι των συμβουλών που αφορά τις μουσικές μπάντες σε όλο τον κόσμο: «Κανείς (μα κανείς!) δεν θέλει να ακούσει τίποτα από το νέο άλμπουμ σας».

Τέλος αστειευόμενος αναφέρει ότι κανείς δεν πρέπει να παίρνει ερωτικές συμβουλές από τον Φιλ Σπέκτορ, τον θρυλικό παραγωγό δίσκων και τραγουδοποιό ο οποίος εκτίει σήμερα ένα 19χρονη ποινή φυλάκισης για τη δολοφονία της ηθοποιού και σερβιτόρας Λάρα Κλάρκσον το 2003.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ