Αυτή είναι η φωτογράφηση της μαζορέτας για την οποία μιλάνε όλοι [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτή είναι η φωτογράφηση της μαζορέτας για την οποία μιλάνε όλοι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσθηση προκάλεσε η φωτογράφηση της Χέιντεν Πανετιέρ, γνωστή στο ευρύ κοινό ως η μαζορέτα από το Heroes, στο νέο τεύχος του Αμερικάνικου Esquire.

«Είμαι η πιο ψυχρή, σκληροτράχηλη σκύλα του αιώνα. Σκέψου ότι μετά την πρώτη μας σκηνή με την Κόνιε Μπρίτον (σ.σ. Η 40άρα αντίζηλος της στην τηλεοπτική σειρά Nashville στην οποία πρωταγωνιστεί) άρχισα να της ζητάω συγνώμη και να της εξηγώ ότι δεν εννοώ όσα της λέω. Οπότε εκείνη μου είπε ότι είναι ΟΚ και να φροντίσω να το διασκεδάσω».

Αυτή είναι η φωτογράφηση της μαζορέτας για την οποία μιλάνε όλοι [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Αυτό δήλωσε η 23χροη Χάιντεν στην μπικινάτη συνέντευξή της στο Esquire. Μια ακόμη απόδειξη ότι το κορίτσι που δεν μπορούσε να σκοτωθεί από το Heroes και έχει ενηλικιωθεί και μπορεί να παίξει την σκύλα (σ.σ. Την φιλόδοξη τραγουδίστρια country που κάνει τα πάντα προκειμένου να πετύχει) άκρως αποτελεσματικά.

Αυτή είναι η φωτογράφηση της μαζορέτας για την οποία μιλάνε όλοι [εικόνες]  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ esquire Nashville Heroes Χέιντεν Πανετιέρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ