Συνέντευξη Γιάννη Μπουρούση εν όψει ΣΕΦ: «Εγώ δεν κρύφτηκα ποτέ... Όχι σαν κάτι άλλους συμπαίκτες μου...». - iefimerida.gr

Συνέντευξη Γιάννη Μπουρούση εν όψει ΣΕΦ: «Εγώ δεν κρύφτηκα ποτέ... Όχι σαν κάτι άλλους συμπαίκτες μου...».

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «ΟΤΕ TV», ο 29χρονος σέντερ της ιταλικής Αρμάνι Μιλάνο μιλάει εφ' όλης της ύλης λίγες μέρες πριν την επιστροφή του στο ΣΕΦ (Παρασκευή 14/12, 21.00), όπου θα αντιμετωπίσει την πρώην του ομάδα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Τα θέματα είναι πολλά: ο χαρακτηρισμός «βλάκες» που είχε αποδώσει στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός κκ. Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, την υπόθεση ντόπινγκ, τους φίλους που του γύρισαν την πλάτη στα δύσκολα, τον Ολυμπιακό και τον πρώην προπονητή του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Όσον αφορά τη φράση που σηματοδότησε την αποπομπή του από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2011, αλλά και τη σχέση του με τον Νούσαν Ίβκοβιτς, ο Γιάννης Μπουρούσης είπε: «Τότε έκανα λάθος, ζήτησα και συγγνώμη από τους Αγγελόπουλους. Ήμουν σε μια δύσκολη φάση και μου βγήκε κακή αντίδραση. Εγώ δεν κρύφτηκα ποτέ. Ήμουν πάντα μπροστινός, ό,τι σκεφτόμουν το έλεγα. Όχι σαν κάτι άλλους συμπαίκτες μου, που ήταν πίσω και την κάνανε από εδώ και από εκεί. Ο Ίβκοβιτς τσακώθηκε με τον Γκάλη, δεν θα τσακωνόταν μαζί μου; Πάντως, μονός καυγάς δεν γίνεται».

Για την υπόθεση ντόπινγκ που βγήκε στη δημοσιότητα μέσα από συνομιλίες του με τον Μάκη Ψωμιάδη: «Ούτε ντοπαρισμένο να με είχαν πιάσει δεν θα γινόταν τόσος ντόρος. Τότε μέτρησα τους φίλους μου. Ξαφνικά ο Γιάνναρος έγινε κύριος Μπουρούσης και οι κολλητοί μου την... έκαναν. Έβαλα πολύ κόσμο στην ''μπλακ λιστ'' και κατάλαβα πολλά πράγματα».

Για το αν του είχε γίνει ποτέ πρόταση από τον Παναθηναϊκό: «Δεν δέχτηκα ποτέ πρόταση από τον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω αν θα πήγαινα ποτέ ή αν θα γύριζα στον Ολυμπιακό. Στόχος μου είναι να τελειώσω την καριέρα μου έξω. Δεν θέλω να γυρίσω στην Ελλάδα για να παίξω μπάσκετ. Μπορεί να παίξω και στο ΝΒΑ. Πριν από λίγα χρόνια ο κόουτς Πόποβιτς μου προσέφερε διετές συμβόλαιο με τους Σπερς κι εγώ αρνήθηκα για να μείνω στον Ολυμπιακό και να παλέψω για να κατακτήσουμε ένα πρωτάθλημα. Περνάω ωραία στο Μιλάνο, έχω βελτιωθεί ως παίκτης και με έχει βοηθήσει ο κόουτς Σκαριόλο ατομικά».

Τέλος, για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Παρασκευή: «Το ματς είναι περίεργο, παίζω σε μία ομάδα και πρέπει να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Μπορεί να έφταιγα κι εγώ που δεν πήραμε τόσα χρόνια το πρωτάθλημα. Χάρηκα πολύ για τον Ολυμπιακό. Χάρηκα κυρίως για το πρωτάθλημα. Εχω καλές σχέσεις με όλα τα παιδιά. Εχω κρατήσει ένα μήνυμα που μου έστειλε ο Πρίντεζης από την Κωνσταντινούπολη μετά τον τελικό που λέει ότι ''αυτό το τρόπαιο ανήκει και σε σένα''».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ